2009. január 17., szombat


Vannak bizonyos jelek, melyek a szkeptikusokat is képesek meggyőzni az égi hírnökök jelenlétéről. Megtudhatod, hogy üzennek az angyalok neked.

Az angyalok, mint az égi erők szárnyas hírnökei, közvetítenek az emberi és az isteni világ között. Ezek a halhatatlan, tiszta tudatú lények képesek függetleníteni magukat a tér és az idő korlátaitól. Így néha megesik, hogy az angyalok az ember számára látható módon jelennek meg.

FELHŐK:Az égi hírnököket- nevükhöz híven- legkönnyebben odafent veheted észre. Megláthatod az angyalokat az égbolton, a felhők elrendezésében. A napsütéses nyári égbolton könnyebb dolgod van, de a téli napokon sem túl nehéz észrevenni az angyalokat, mindössze kicsit jobban kell figyelned. Különösen a szent helyek – például templomok – felett jelennek meg gyakran. Legtöbbször toll alakú felhők utalnak az angyalok jelenlétére.

ANGYALI AJÁNDÉKOK:Sok angyali ajándék kapható különböző boltokban – kis angyalkitűző, üvegangyalka, hűtőmágnes, üdvözlőkártya, angyalmatrica. Ha váratlanul ilyen ajándékot kapsz, biztos lehetsz benne, hogy az angyalok útmutatása alapján jutott el hozzád – létezésük bizonyítékaként. Ha megkérdezed barátodat, ismerősödet, miért ajándékozta neked épp ezt a szuvenírt, valószínűleg nem fog tudni válaszolni rá.

Nincsenek megjegyzések: