2009. március 16., hétfő

A lelket nem elégítheti ki más, mit az Örök szeretet.
Hadraniel hivatása az, hogy felébressze ennek a szeretetnek az emlékezetét bennünk. Szenvedélyesen átélve a három Felemelő Magatartás (szeretet, hála, odaadás) legyőzhetetlen gyógyító erővé válik.

Az angyalok legfőbb érzése Isten szeretete. Az embereken uralkodó érzés a félelem. Még ha rendesen boldognak és szeretettnek érzed is magad, a felszín alatt gyakran félelem rejtőzik. A félelem az élet kegyetlenségétől és szenvedéseitől acélnál erősebb rácsokból álló kalitkába zárja szívünket.

Kérd Hadranielt, ő segítsen neked abban, hogy ráeszmélj: mi az a félelem, amely meggátol abban, hogy befogadd a szeretetet. Ha kell, sírd ki jól magad az élet szenvedései miatt. Ha elég őszinték az érzéseid, szíved megnyílik. Az ilyen becses pillanatokban figyelj arra a szeretetre, amelyet Isten és isteni iránt táplálsz.

A szenvedés túloldalán mély, emésztő szeretet van. Ha van elég bátorság benned, és szenvedélyesen vágysz meglelni Istent, találkozhatsz az istenivel, s ekkor rajongássá lényegül át szenvedésed. Ennek egyik módja lehet az, hogy az átalakító energiának egy hulláma csap át testeden. Ez a magas hőfokú energia végighalad rajtad, felégetve mindazt, ami eltorlaszolja a szeretet áradatának útját. Ha mintegy elmerülsz ebbe az energiába, tested esetleg extatikus táncot jár, fejed és tested gyengéden jobbra-balra himbálódzik, csípőd ring vagy egész tested erős remegésbe jön. Úgy tetszhet, túlontúl sok az energia, nem tudsz vele mit kezdeni. Meg ne ijedj! Tudd meg: ez az energia jótevő!

Érzelmeidet, gondolataidat továbbra is összpontosítsd az egy igazra, és kérd, hogy színültig betöltsön a szeretet. Úgy védd ügyed, mintha az életed függne tőle. Nincs bőségesebb energiaforrás, mint a szeretet.

Meghitt, biztos helyen próbáld ki a düh, a félelem, a neheztelés hatalmát, és addig küzdd át magad rajtuk, míg át nem alakul szeretetté. Mihelyt megnyílik a szíved, megszabadulsz félelmeidtől, és felfedezed az önszeretet új, magasabb szintjét. Kapcsolataid meghökkentő mélységet nyernek. Szeretet árad majd feléd sokak szeméből-szívéből. Együttérzés tör föl lelkedből, amint igazán átérzed mindazoknak a vágyait, szívfájdalmát, epekedését, akikkel találkozol. Akkor ébredsz csak rá, milyen sok angyal jár ezen a Földön, és milyen nagy szükségünk van egymásra ahhoz, hogy hazataláljunk. Csak szeretet kell hozzá, semmi más.

Nincsenek megjegyzések: